• 0511-444242
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het bobkapsel als een van de kapsels 2022

Het bobkapsel als een van de kapsels 2022

Geïnspireerd door de jaren ’70 is er een heropleving van het good old bobkapsel en populair dankzij beroemdheden als Kendall Jenner en Karlie Kloss.

Deze kortere lengte is het opvallende trendy kapsel voor 2022.' 

“We gaan een verschuiving zien van de messy bob en gelaagd haar naar een scherpere afwerking”, zegt de invloedrijke stylist en Ghd ambassadeur Zoe Irwin. “Ik zie het als een verschuiving van de halflange boyfriend bob, die vorig seizoen zo populair was, naar iets preciezer en boven de schouder, ongeveer halverwege tussen je oren en je nek.

Ze zegt dat deze botte snit (de blunt bob) geschikt is voor alle gezichtsvormen, “omdat de lengte kan worden aangepast om het gezicht vlakker te maken, terwijl de botte snit kan helpen om dun haar dikker te maken en dik haar zachter te maken, afhankelijk van de manier waarop het is gestyled”.

In feite, als je kapsel goed geknipt is, “zal het wonderen doen voor je botstructuur en is vaak het begin van een nog korter kapsel’. Maar als je voor een drastische knipbeurt van lang naar kort gaat, vraag je best aan je kapper om je de verschillende manieren te laten zien om je nieuwe haar te stylen”

Bobs zijn helemaal niet nieuw in het straatbeeld. Maar het lijkt wel alsof de celebrities het bobkapsel echt massaal ontdekt hebben de laatste maanden! Lijkt het een beetje alsof die celebs maar korter en korter worden?

 


EnergieMasters