• 0511-444242
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kids

Eerste keer naar de kapper

De eerste keer met je kind naar de kapper is natuurlijk spannend! Hoe zorg je ervoor dat hij stil blijft zitten? En wanneer moet hij nou echt naar de kapper? Sommige kinderen zijn bij hun geboorte nog vrij kaal, terwijl andere een grote bos haar hebben. Het ligt aan jou wanneer je naar de kapper wil. Maar kies wel de beste! Wij zorgen voor prachtige kapsels en hebben ervaring met het knippen van kinderen. Eén ding is zeker: de kleine is tevreden met zijn kapsel! En wij zijn tevreden met jullie komst!kinder2

Hippe kapsel of basic?

Ben je er nog niet over uit hoe het kapsel van je kind eruit moet zien? Misschien is de kleine al oud genoeg om zelf met voorbeelden te komen. Mocht dit niet het geval zijn, dan hebben wij zelf een aantal voorbeelden.

Wil je een hip kapsel met een opscheer? We doen het voor je in één handomdraai. Ga je toch voor een kapsel dat safe is? Of wil je helemaal geen risico’s nemen en ervoor zorgen dat de knipbeurt van de kleine zo snel mogelijk afgerond is? Dan regelen we een basic kapsel voor je kind. Knip, knap, haren eraf.


EnergieMasters